Bilete Vivaldi Rocks - Orchestra Simfonică București - 3 nov, ora 19:00 - Sala Radio

Vivaldi Rocks - Orchestra Simfonică București

Sala Radio , București

duminică, 3 noiembrie, ora 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria 1
450 lei
Categoria 2
350 lei
Categoria 3
250 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

La cererea publicului, Vivaldi Rocks, proiectul care a doborât orice record, revine pentru ultima dată anul acesta. Începând cu ora 19, te așteptăm la Sala Radio pe 3 Noiembrie, alături de familie și prieteni. Locurile sunt limitate, iar energia acestui show este de neegalat. Nu rata ocazia de a participa la concertul care a cucerit mii de spectatori și a redefinit granițele muzicii clasice!

Trăiește alături de Orchestra Simfonică București experiența Vivaldi Rocks! Este energie pură! O fuziune revoluționară între muzica Anotimpurilor lui Antonio Vivaldi, într-un aranjament de Eduard Dabrowski și energia explozivă a hiturilor muzicii rock pe care le îndrăgim, Vivaldi Rocks este destinat tuturor. 

Orchestra. Simfonică București reinterpretează clasicele rock într-un mod cu totul nou, oferind o experiență muzicală care te va cuceri. Fiecare piesă are propria poveste, iar noi îți vom dezvălui secretele fiecărui moment muzical.  Vivaldi Rocks este concertul care îți va demonstra că muzica nu are limite. Împărtășim cu voi bucuria muzicii, pasiunea și energia noastră. Nu ezita, ia-ți bilet!

Vivaldi Rocks a redefinit radical percepția publicului asupra muzicii clasice. A dovedit că vârsta nu contează când vine vorba de pasiune pentru muzică.  Muzica clasică a redevenit cool. Sold out.  O alchimie explozivă între trecut și viitor. Un manifest al libertății artistice. Un fenomen cultural care a rescris regulile jocului.

Ai trăit vreodată un concert care să te facă să uiți de toate? Hai la concert, cu Vivaldi Rocks reușești să te simți bine!  Ne vedem pe 3 Noiembrie la Sala Radio, începând cu ora 19.

Cumpără acum biletul tău și bucură-te de Vivaldi Rocks, o experiență de neuitat!