Bilete Timișoara: Peripețiile bravului soldat Svejk”, la Cuib d’Arte - 13 oct, ora 02:30 - Cuib d'Arte

Timișoara: Peripețiile bravului soldat Svejk”, la Cuib d’Arte

Cuib d'Arte, Timișoara

duminică, 13 octombrie, ora 02:30 acces de la 02:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General

Mai sunt doar 20 bilete disponibile

50 lei
Elevi si Studenti

Mai sunt doar 10 bilete disponibile

25 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Nemuritorul soldat Švejk, unul dintre cele mai pitorești personaje din literatura lumii, urcă pe scenă ca să-și povestească peripețiile.


Soldatul Švejk este personajul principal dintr-o serie de romane de Jaroslav Hašek, scriitor ceh care parodiază militarismul și imperialismul austro-ungar din preajma Primului Război Mondial. Intrat în armată fără tragere de inimă, Josef Švejk se dovedește un încurcă-lume perfect, făcând boacănă după boacănă, prin aproape toate regiunile Imperiului.


Distribuție : Mihai Alexandru
Sunet : Cătălin Ionuț Cora
Recomandare de vârstă - peste 14 ani Durata : 55 de minute

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Legacy Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii.

…..

25 DE ORE DE TEATRU NON-STOP este un concept BIS Teatru.
…..

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.