Bilete Timisoara: Femei cu Povesti. Povesti in Doi. - 13 oct, ora 13:00 - Iulius Congress Hall

Timisoara: Femei cu Povesti. Povesti in Doi.

Iulius Congress Hall, Timișoara

duminică, 13 octombrie, ora 13:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Adam & Eva, Psyche & Eros sau pur si simplu Noi Doi?

Poveștile de iubire celebre ne-au fascinat dintotdeauna, captând esența pasiunii, a sacrificiului și a legăturii profunde dintre două suflete. Dar ce se întâmplă cu eroii din viața reală? Cum își scriu cuplurile moderne propria poveste de dragoste?

Ea și El. Si o poveste de iubire.
Într-o lume în care relațiile de cuplu sunt tot mai complexe, ne întrebăm adesea cum arată și cum se simte iubirea adevărată. Cum își mențin vie dragostea cuplurile de azi? Cum reușesc să rămână împreună, să se susțină reciproc, să se inspire și să se iubească profund, dincolo de provocările cotidiene?

Ești tu și partenerul tău un exemplu de echilibru și inspirație?
Sau voi doi sunteți un cuplu autentic, ce depășește obstacolele și construieste o poveste de iubire unică?

Vino la o întâlnire cu alte cupluri extraordinare, pregătite să-și împărtășească poveștile de iubire, pentru a te inspira și pentru a-ți oferi noi perspective asupra relației tale.

Dacă te-ai întrebat vreodată cum să păstrezi vie iubirea, cum să te conectezi mai profund cu partenerul tău, cum să depășești momentele dificile...

Dacă și tu simți nevoia să asculți povești autentice despre iubire, respect și armonie...

Dacă vrei să descoperi ce înseamnă adevărata putere a unei relații... Ia parte la această experiență unică și vei dobândi inspirația pentru a duce relația ta la un nou nivel!

Este despre voi. Este pentru voi. Este cu voi.

Ce vei (re)trăi în timpul evenimentului:

Inspirație. Ascultă poveștile emoționante ale unor cupluri remarcabile și descoperă cum dragostea, respectul și comunicarea pot transforma relațiile într-o adevărată poveste de viață. Fiecare cuplu îți va împărtăși experiențele lor unice și lecțiile pe care le-au învățat de-a lungul timpului.

Conexiune. Conectează-te cu alte cupluri care împărtășesc valori similar și discută deschis despre provocările și bucuriile vieții în doi. Este o ocazie de a găsi sprijin și de a lega noi prietenii.

Regăsire. Redescoperă puterea unei relații autentice, bazate pe încredere și iubire. Lasă-te ghidat de poveștile acestor cupluri care au reușit să mențină vie flacăra iubirii de-a lungul anilor și extrage din poveștile lor ceea ce ai tu nevoie.

Alege să crezi în povești de iubire.

Există atât de multe povești adevărate despre cupluri extraordinare în jurul tău.

Invitați: Elwira și Mihai Petre, Ioana și Edy Chereji, Roxana și Cosmin Cionca

Moderator: Anca Pavel Bucșa

Vino să (re)trăiești magia iubirii și să înveți din experiențele unor cupluri care au găsit armonia și echilibrul în relația lor.

Te așteptăm Duminică, 13 Octombrie 2024, la ora 13:00 într-o atmosferă elegantă și primitoare la Iulius Congress Hall, Timișoara