Bilete Sarmale cu dragoste - 5 oct, ora 20:30 - Teatrul Ion Creangă - Sala MICĂ

Sarmale cu dragoste

Teatrul Ion Creangă - Sala MICĂ, București

sâmbătă, 5 octombrie, ora 20:30

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General
70 lei
Acces General - Elevi și Pensionari
60 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

Sarmale cu dragoste” este o comedie savuroasă în patru acte, avându-i ca protagoniști pe cunoscuții actori Victoria Dicu si Nicodim Ungureanu, o comedie spumoasă în care fiecare dintre noi se va regăsi.

Actorul Nicodim Ungureanu este actor al Teatrului de Stat din Constanţa şi cu siguranţă l-aţi văzut într-unul dintre serialele sau filmele în care a jucat, printre care se numără: "Adela", "Milionari de weekend", "Păcală se întoarce", "Narcisa sălbatică", ş.a, iar VIctoria Dicu este actriţă a Teatrului National din Bucureşti şi este cunoscută pentru rolurile din "Clanul" şi "Las Fierbinţi".

În comedia romantică “Sarmale cu dragoste” iubirea se poate bucura de happy-end și ține până la adânci bătrâneți. Cei doi se susţin, se ocrotesc, „aşteaptă” împreună, dar se si ciondănesc mai tot timpul.

Pentru că românii au o vorbă: "lubirea trece prin stomac", vă oferim SARMALE CU DRAGOSTE, o comedie spumoasă cu Victoria Dicu şi Nicodim Ungureanu, un amestec de iubire, tandrețe, şi... picanterie, învelite în foi suculente de umor şi bună dispoziţie.

Un spectacol cu un el și o ea, trecuți de prima tinereţe, care ajung să se cunoască într-un mod foarte comic chiar în sala de aşteptare a unui cardiolog.

Pe lângă boala de inimă îi unește pasiunea pentru fumat, pentru cafea, dar mai ales cea pentru sarmale.

Trec zece ani și îi reîntâlnim, de data aceasta, într-o sală de aşteptare de la cabinetul de gastroenterologie. Ajung aici fiindcă ea gătește prea bine, iar el... mănâncă mult prea mult.

Vă aşteptăm la un spectacol unde veţi râde in hohote si veţi petrece o seară de neuitat. ٩(^ᴗ^)۶

Cu: Nicodim Ungureanu si Victoria Dicu
Text si regie: Ivona Boitan
Compozitor: Eugen Dan Drăgoi

Spectacolul este o productie Syarela Arts gazduita de Theatre Arts Group, fosta Sala Mica a Teatrului Ion Creanga, Strada Biserica Amzei, nr. 21-23.