Bilete Russell Howard - 5 mai '25, ora 20:00 - Sala Luceafărul

Russell Howard

Sala Luceafărul, București

luni, 5 mai '25, ora 20:00 acces de la 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria 1
Categoria 2
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Russell Howard este unul dintre cei mai populari comedianți din Marea Britanie, devenit celebru prin emisiunile sale TV, ‘The Russell Howard Hour’ (Sky) și ‘Russell Howard’s Good News’ (BBC), șase stand up specials, unul dintre cele mai ascultate podcast-uri de comedie („Wonderbox”) și câteva turnee mondiale de succes.

Clipuri cu el au strâns peste un miliard de vizualizări pe rețelele de socializare iar cele peste două milioane de bilete vândute în toată lume l-au transformat pe Russel Howard intr-un adevărat fenomen. Două dintre turneele sale anterioare au stat la baza unor Netflix specials: „Recalibrate”, disponibil pe platforma de streaming din 2017, și „Lubricant” – un combo special din două capitole care ni-l arată pe Russell încercînd să facă față prin comedie provocărilor ridicate de doi ani de pandemie. 

Spectacolul de la Sala Luceafărul face parte din "Russell Howard Live", cel mai de amploare turneu mondial al său de până acum, ce include peste 200 de show-uri in UK, Europa, Statele Unite, Australia si Noua Zeelandă.