Bilete Program profesional de consultanta transformationala “MBO, Managementul prin Obiective al Afacerii” - 7-8 oct - Hotel Unirea

Program profesional de consultanta transformationala “MBO, Managementul prin Obiective al Afacerii”

Hotel Unirea, Iași

7-8 octombrie acces de la 08:30

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces general
990 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

În 7-8 octombrie 2024, la invitatia Dnei Anca Burghelea, de la CA Terraparts, Petre Nicolae si echipa CBC, vin la Iasi, pentru a sustine un Masterclass de consultanta transformationala “MBO-Managementul prin Obiective“.

Petre Nicolae este consultant in management si fondatorul CBC România, companie de consultanta transformationala.

Pornind de la faptul că majoritatea antreprenorilor de succes din România se bazează doar pe intuiție, inteligență și experiențe personale, viziunea personală a lui Petre este aceea că “orice antreprenor sau General Manager poate să își exploateze la maximum propriul potențial doar dacă va avea o abordare sistemică și profesională în conducerea afacerii”. Și-a asumat și o misiune – Ajută antreprenorii și General Managerii din România să devină proprii consultanți în reorganizarea, dezvoltarea și consolidarea propriilor afaceri.

Dezvoltarea afacerii prin metoda MBO – Management Bazat pe Obiective

Ownerii și General Managerii din județul Iasi sunt așteptați în zilele de 7-8 octombrie 2024 Hotel Unirea, sala Cuza, la Masterclass-ul pentru dezvoltarea afacerii. Participanții la acest eveniment vor primi o metodologie completă de dezvoltare și consolidare a afacerii prin metoda MBO – Management Bazat pe Obiective. Astfel, vor avea la dispoziție toate activitățile, procesele, metodele, instrumentele și livrabilele pentru a dezvolta afacerea într-un mod profesional și sistemic.

Structura celor două zile de curs  va cuprinde: Metodologie de Stabilire a Obiectivelor posturilor®; Metodologie de organizare a posturilor MOA, Matricea Organizarii Activitatilor®; Metodologie de realizare a obiectivelor posturilor; PSA, Plan Strategic de Actiune®; Implementarea mecanismlor de control, de asumare si raportare a tuturor rezultatelor posturilor; Sistem Profesional de Raportare® Mecanisme de evaluare a rezultatelor angajatilor; Sistem de scalare a rezultatelor, a gradului de realizare a obiectivelor posturilor; Implementarea unor mecanisme de: Supervizare, Monitorizare si ghidare (directionare) a tuturor activitatilor, actiunilor si rezultatelor angajatilor; Sistem de Coordonare.

“Cea mai mare provocare pe care o au antreprenorii este legată de faptul că, deși au stabilite obiective cantitative și calitative pentru angajații lor, nu au stabilite mecanismele prin care aceste obiective sunt realizate. Managementul prin Obiective deținut exclusiv de CBC România într-o formă profesională unică, are în spate o Metodologie: Stabilim Obiectivele; Folosim instrumente prin care angajații sunt direcționați să-și ducă acele obiective la bun sfârșit – Planuri strategice de acțiune, Matricea Organizării Activității (MOA) și, cel mai important lucru, vom avea un Sistem de Evaluare foarte clar (cu Metodologie) a tuturor obiectivelor cantitative și calitative. Mai mult, vom avea Sisteme Profesionale de Coordonare a Angajaților – prin acest mod, angajații sunt direcționați să-și atingă obiectivele, primind, în același timp, motivarea și determinarea de care au nevoie.“ ne-a declarat Petre Nicolae.

Despre CBC România

Este o companie de Consultanță Transformațională care are ca obiect de activitate transferul unei metodologii complete de reorganizare, dezvoltare și consolidare a afacerii, către Owneri, General Manageri și Top Managementul companiei. In acest context, ownerii si angajatii devin consultanti in propria companie, reorganizand afacerea cu ajutorul metodologiei si a instrumentelor profesionale transferate catre acestia. 

Despre CA Terraparts

CA Terraparts a fost înființată în 2015, pornind de la o idee de familie, atunci când un tată și-a îndrumat fiica pe un drum plin de provocări și necunoscute. De la primul depozit deschis la Vaslui, a crescut treptat și acum sunt prezenți și la Iași, dezvoltându-se prin pasiunea de a învăța și de a construi relații durabile cu clienții interni si externi.
CA Terraparts oferă o gamă largă de piese și accesorii pentru utilaje grele, inclusiv buldoexcavatoare, excavatoare, miniexcavatoare, cilindri compactori și încărcătoare telescopice. Serviciile lor nu se limitează doar la vânzarea de piese; ofera și consultanță tehnică profesională, disponibilitate în caz de urgențe și oferte personalizate în funcție de nevoile clientului.