Bilete Prof. univ. dr. Dumitru Constantin-Dulcan și Neale Donald Walsch: În Dialog - 25 ian '25, ora 17:00 - Sala Palatului

Prof. univ. dr. Dumitru Constantin-Dulcan și Neale Donald Walsch: În Dialog

Sala Palatului, București

sâmbătă, 25 ianuarie '25, ora 17:00 acces de la 16:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria I
375 lei
Categoria II
290 lei
Categoria III
230 lei
Categoria IV
185 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

18

Accesul este permis doar persoanelor peste 18 ani.

Inteligența Materiei și Conversații cu Dumnezeu, două cărți care schimbă vieți.
Decide să faci 10 pași magici în evoluția ta!

Cunoscutul neurolog și psihiatru prof. univ. dr. Dumitru Constantin-Dulcan, autorul cărții vizionare Inteligența Materiei, va fi prezent în persoană în cadrul unui dialog-eveniment de excepție, la începutul anului 2025, alături de Neale Donald Walsch, autorul seriei Conversații cu Dumnezeu, bestseller internațional, care va intra în transmisiune live cu participanții la eveniment din Oregon, SUA, direct pe ecranele Sălii Palatului.

Cei doi mesageri spirituali ai vremurilor moderne le vor împărtăși spectatorilor rezultatele spectaculoase ale cercetării științifice și spirituale de dată recentă, vor releva adevăruri perene și vor prezenta experiențe, soluții și metode de autovindecare prin forța gândului și a spiritualității, cea mai sigură cale de supraviețuire, rezistență și evoluție a omului modern în secolul XXI.
Astfel, prin cele două cărți care au schimbat, până în prezent, atâtea vieți, Inteligența Materiei și Conversații cu Dumnezeu, perspectiva științifică și cea spirituală se vor împleti, totul într-un eveniment ce-i va aduce pentru prima dată împreună pe cei doi îndrăgiți autori.

Neale Donald Walsch despre cartea Inteligența Materiei:
„Am citit această carte extraordinară, Inteligența Materiei, pentru care îi transmit profesorului Dumitru Constantin-Dulcan adânca mea admirație și recunoștință. Lucrarea sa este uluitoare și extrem de benefică pentru specia noastră, ajutând-o să se înțeleagă atât pe sine, cât și Viața însăși. Cercetările sale academice produc niveluri de conștientizare foarte asemănătoare celor primite de mine doar prin revelație spirituală. Îl rog să accepte expresia înaltei mele prețuiri.
Cu dragoste, Neale Donald Walsch”

Dumitru Constantin-Dulcan despre volumele Conversații cu Dumnezeu:
„Istoria lui Neale Donald Walsch este una absolut dramatică. În conferința ținută la București înainte de pandemie, l-am auzit spunând că, disperat fiind, a întrebat „Infinitul” de ce a fost atât de rău pedepsit. Răspunsul, venit pe neașteptate și profund semnificativ, a sunat astfel: „Neale, eu nu te-am pedepsit. Am «spălat» doar vasul în care voi vorbi!” Aceasta este istoria plină de „miez” a cărților sale.
Și iată esența conversațiilor cu Dumnezeu, redată de Neale Donald Walsch.”
* fragment din prefața cărții Dumnezeu îți vorbește apărută la Bookzone

Ce vom afla la acest eveniment?
Vom avea oportunitatea să descoperim legături între cele două lucrări, vom explora pasaje împreună cu cei doi autori, vom avea răspunsuri la întrebări esențiale.
Te așteaptă un eveniment de tip workshop, în care vei primi 10 instrumente pentru a crește în conștientizare și A FI în starea de bine în lumea agitată de astăzi, aflând cum este posibil să îți găsești liniștea și bucuria, oferindu-le același lucru, la rândul tău, celor cu care interacționezi în viața de zi cu zi.

* Evenimentul va beneficia de traducere simultană în limba română și va include o sesiune de Q&A, cu întrebări din partea publicului și răspunsuri ale conferențiarilor.
** Cu ce să vii la workshop: un carnețel și un pix, multă deschidere și multă iubire. :)

Prezentarea conferențiarilor/speakerilor:

NEALE DONALD WALSCH este un mesager spiritual modern ale cărui cuvinte continuă să atingă lumea în cele mai profunde moduri. Manifestând un interes precoce pentru religie și o legătură profundă cu spiritualitatea, Neale Donald Walsch s-a bucurat, de-a lungul timpului, de succes profesional, căutarea răspunsurilor și a înțelegerii spirituale fiind o preocupare personală anterioară experimentării conversației sale, acum celebre, cu Dumnezeu. Cărțile din seria Conversații cu Dumnezeu, rezultate din aceste experiențe, au fost traduse în peste 35 de limbi, acestea ajungând la milioane de oameni și inspirându-le schimbări importante în viața lor de zi cu zi.

Neale Donald Walsch a scris aproape 40 de cărți despre spiritualitate și aplicarea sa practică. Titlurile din seria Cu Dumnezeu sunt: Conversații cu Dumnezeu (4 volume), Prietenie cu Dumnezeu, Comuniune cu Dumnezeu, Noile Revelații, Dumnezeu și minunile din viața noastră, Ce vrea Dumnezeu și Acasă cu Dumnezeu. Șapte dintre cărțile din această serie au ajuns pe lista The New York Times de bestselleruri, volumul I din Conversații cu Dumnezeu fiind prezent în acest top mai bine de doi ani și jumătate.

În ultimul deceniu, Neale a scris mai multe lucrări de spiritualitate: Când totul se schimbă, schimbă totul (2010), Furtuna de dinaintea liniștii (2011), Singurul lucru care contează (2012), Ce a spus Dumnezeu (2013), Mesajul lui Dumnezeu pentru lume: m-ați înțeles greșit cu toții (2014), Când Dumnezeu și medicina se întâlnesc (2016) și Conversații cu Dumnezeu, Volumul 4 – Trezirea speciilor (2017), Soluția Dumnezeu și Dumnezeu îți vorbește.

Conversații cu Dumnezeu a redefinit conceptul de Dumnezeu și a schimbat paradigme spirituale pe tot Globul. Pentru a face față reacțiilor globale, Neale Donald Walsch a creat o platformă online, www.CWGConnect.com, unde aplicarea mesajelor din Conversații cu Dumnezeu poate fi explorată și studiată profund în format audio, video și scris, cititorii putând primi răspunsuri la întrebări pe blogul „Ask Neale” („Întreabă-l pe Neale”).
În România, traducerea majorității lucrărilor sale și familiarizarea publicului cu gândirea lui Walsch se datorează lucrării vizionare a doamnei Monica Vișan și a Editurii For You.

Opera lui Neale Donald Walsch a ajuns în întreaga lume, de pe treptele Machu Picchu din Peru până la sfinții șintoiști ai Japoniei, din Piața Roșie din Moscova în Piața Sfântul Petru din Vatican sau în Piața Tiananmen din Beijing. Și oriunde a ajuns – din Africa de Sud în Norvegia, din Croația până în Olanda, de pe străzile orașului Zürich până pe străzile Seulului –, Neale Donald Walsch a întâlnit aceeași dorință arzătoare a oamenilor de a găsi, în sfârșit, un nou mod de a trăi în pace și armonie, și a căutat să le aducă un nou nivel de experiență și înțelegere a vieții și a lui Dumnezeu.

Neale Donald Walsch locuiește în sudul statului Oregon, împreună cu soția sa, poeta Em Claire (www.emclairepoet.com), alături de care a călătorit în întreaga lume, împărtășind mesajele din Conversații cu Dumnezeu.

Prof. univ. dr. DUMITRU CONSTANTIN-DULCAN, unul dintre cei mai prestigioși medici neurologi și psihiatri, promotor al științei Noii Spiritualități în secolul XXI, este o somitate a lumii științifice contemporane. Cu o carieră de peste jumătate de secol în medicina generală și cu dublă specializare în neurologie și psihiatrie, rezultat al pasiunii și interesului științific față de miracolul pe care îl reprezintă creierul uman, Doctor în științe medicale (1976), a dobândit, de-a lungul timpului, și competențe în explorări neurofiziologice EEG, EMG, PE și Terapia durerii.

A desfășurat o bogată activitate științifică internațională, manifestată prin participarea la cursuri, documentări, congrese care au avut loc în mari orașe din Europa, America și China: Beijing, Roma, Berlin, Paris, Marsilia, Geneva, Istanbul, Viena, Minneapolis, Londra, Toronto, Sydney, Bangkok, Madrid, Lisabona, Florența, Moscova, Rhodos, Nisa. Este membru al Societății Române de Neurologie, al Organizației Internaționale de Cercetare a Creierului (IBRO), al Societății Române de Psihiatrie, al Societății Române de Acupunctură, al Ligii Române pentru Sănătate Mentală, al Societății Române de Psihoneuroendocrinologie, al Societății Medicilor Scriitori și Publiciști din România și din Străinătate și a numeroase societăți științifice naționale și internaționale. Este Doctor Honoris Causa al Universității din Pitești (2014) și al Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad (2024).

A elaborat ca unic autor sau coautor peste 20 de lucrări de specialitate și cu tematică eseistică și filosofică, majoritatea bucurându-se de reeditări, cele mai cunoscute și apreciate de publicul larg fiind Inteligența Materiei, publicată pentru prima oară în 1981 (bucurându-se de un imens succes, reeditarea ei a fost interzisă de regimul comunist) și ajunsă, în 2021, la a IV-a ediție aniversară, completată, revăzută și actualizată, tradusă în limbile engleză și franceză; Somnul Rațiunii; În căutarea sensului pierdut; Mintea de Dincolo; Creierul și Mintea Universului; Cuvinte alese; Calea vindecării. Pacea dintre inimă și minte, în dialog cu Florentina Fântânaru; Întâlnirea cu Destinul, cu o prefață de Ioan-Aurel Pop etc. Lucrările sale de autor sunt publicate în cadrul Seriei care i-a fost dedicată de Editura Școala Ardeleană din Cluj-Napoca, Profesorul fiind, în același timp, coordonatorul Colecției „Noua Spiritualitate” din cadrul aceleiași edituri. A susținut numeroase conferințe științifice și a scris peste 300 de studii comunicate la congrese și simpozioane naționale și internaționale (peste o sută de participări), incluse în volume colective ori apărute în reviste de specialitate.

Remarcabila lucrare Inteligența Materiei a fost distinsă, în anul 1992, cu prestigiosul Premiu pentru Filosofie „Vasile Conta” al Academiei Române, în 2011, cu Premiul „Constantin Noica” acordat de Academia Oamenilor de Știință, iar în 2022, cu Premiul de Excelență pentru valoare și unicitate în literatura științifică românească, în cadrul Galei Performanței & Excelenței, ediția a XII-a, Snagov.

De-a lungul timpului, activitatea științifică a prof. univ. dr. Dumitru Constantin-Dulcan a fost onorată și recunoscută prin premii și distincții acordate de instituții culturale și oficiale: în 2000, primește Ordinul Național „Steaua României” în grad de Comandor; în 2001, Premiul literar „George Florin Cozma” pentru eseul Somnul Rațiunii; în 2003, Premiul Belgiei pentru critica literară la opera lui Maurice Carême; în 2004, Ordinul „Meritul Sanitar” în gradul de Ofițer; în 2008, Premiul de Excelență pentru lucrarea În căutarea sensului pierdut, acordat de Societatea Business Press; în 2014, Medalia de Excelență „Goldability” pentru promovarea științei și spiritualității; în 2015, Premiul de Excelență în Medicina Militară; în 2015, a fost nominalizat între cei „100 de români pentru istoria lumii”, în cadrul unui proiect Radio România; în 2020, a primit Premiul Revistei Cronica Timpului (sub egida Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România), iar în 2022,

Premiul Publicului din cadrul Galei „Celebritatea anului”, organizată de Professional Celebrity. Pentru mai multe informații, vizitați www.dulcan.ro.

*** 

TEMATICA evenimentului, SPIRITUALITATEA OMULUI MODERN ca soluție de salvare și evoluție spre niveluri de conștientizare superioare, ceea ce îi permite individului o mai bună comunicare cu alteritatea și divinitatea, precum și o mai bună înțelegere a universului interior și a celui exterior, susținută de EXPERIENȚA, CARISMA ȘI POPULARITATEA CELOR DOI SPEAKERI/CONFERENȚIARI INVITAȚI, sunt doar două argumente esențiale pentru a considera această gală O ÎNTÂLNIRE UNICĂ.