Bilete Palace Jazz from Bronx to Bucharest | Brad Vee Johnson & Marius Vernescu Jazz Trio - 4 oct, ora 20:00 - Palatul Bragadiru - Sala Godot / Gradina Urbana

Palace Jazz from Bronx to Bucharest | Brad Vee Johnson & Marius Vernescu Jazz Trio

Palatul Bragadiru - Sala Godot / Gradina Urbana, București

vineri, 4 octombrie, ora 20:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Presale General Access
Presale Front seat
General Access
Front seat
Wine Tasting Menu

Include un bilet la teatru în primele locuri și o selecție de 3 vinuri pentru degustare, alături de platouri- cold cuts cheese& meat.

VIP Experience for Two

Include două bilete, o sticlă de Prosecco, alături de platoul Pair It up Smooth, pentru un wine pairing desăvârșit

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

Vă invităm să trăiți o seară memorabilă alături de două nume de referință ale muzicii internaționale: Brad Vee Johnson, fost membru al renumitei trupe Boney-M, și Marius Vernescu, pianist român de excepție, laureat cu Premiul I la Montreux Jazz Festival, sub îndrumarea legendarului Quincy Jones.

Brad Vee Johnson, o emblemă a jazzului american, originar din Bronx, aduce pe scenă pasiunea și autenticitatea muzicală pe care le-a perfecționat în cei peste 25 de ani de carieră în Europa.

 

Alături de Marius Vernescu Trio, va crea un spectacol unic, un adevărat regal de jazz și evergreen-uri, dedicat publicului iubitor de muzică de calitate. Nu ratați ocazia de a fi seduși de magia muzicii în seara de 4 Octombrie