Bilete Mozart & Strauss In Brilliance - Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna - 22 dec, ora 16:30 - Ateneul Român

Mozart & Strauss In Brilliance - Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna

Ateneul Român, București

duminică, 22 decembrie, ora 16:30 acces de la 15:30

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP
629 lei
Categoria 1
529 lei
Categoria 2
429 lei
Categoria 3
329 lei
Stoc epuizat
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Incursiune muzicală excepţională într-o nouă şi fascinantă egidă: “MOZART & STRAUSS IN BRILLIANCE”! Eveniment aflat la prima sa ediţie, care se va desfăşura pe data de 22 decembrie la Ateneul Român din Bucuresti, ora 16.30, în compania reputatei SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA!
Porţile pentru public se vor deschide la ora 15.30!

O călătorie preţioasă în era muzicii clasice, atunci când sunetele căpătau o textură mai usoară, mai clară decât în muzica baroc, pe vremea reprezentantului de seamă al epocii, unul dintre cei mai mari compozitori ai lumii, WOLFGANG AMADEUS MOZART, dar si in timpul celor mai impresionante partituri de curte vieneză, semnate de JOHANN STRAUSS II, în plin avânt al muzicii romantice!

“În cadrul acestui program, cu totul deosebit, vom interpreta Mozart, în prima parte, inclusiv uvertura „Nunta lui Figaro” și Aria Susannei, precum și câteva duete și arii pentru baritonul nostru – și plănuim o simfonie... Poate Simfonia Nr. 39 în Mi bemol major.

În a doua parte, vom interpreta muzică compusă de Johann Strauss, fiul… Bineînțeles, de asemenea, arii și duete și – desigur – foarte multe surprize”, a declarat fondatorul si managerul orchestrei, Peter Hosek.

Bletele au fost puse în vânzare via iabilet.ro, la următoarele categorii de preţuri:
VIP – 629 lei
Categoria I – 529 lei
Categoria II – 429 lei
Categoria III – 329 lei

 

DESPRE SCHOENBRUNN PALACE ORCHESTRA VIENNA

Orchestra palatului Schoenbrunn este cunoscută pentru interpretare în stil vienez a pieselor clasice, adăugând o notă subtilă și individuală care întruchipează esența muzicii vieneze.

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna, orchestră de renume și la nivel internaţional, transpune muzical era imperială plină de farmec a Vienei, având totodată o tradiție îndelungată de lucru alaturi de cântăreți de operetă și dansatori de balet.

Fondată în 1997, efectivul instrumental asigură reprezenaţiile din oranjeria Palatului Schoenbrunn, de la Opera din Viena și la festivalurile din Salzburg. În plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenta scenică și aspectul vestimentar impecabile.

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna este devotată muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar și lucrărilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart sau Joseph Haydn şi Franz Schubert.

Concertele desfășurate de celebra orchestră vieneză au loc în Orangeria Schoenbrunn, un spatiu artistic unic, cu o bogată istorie muzicală, care s-a transformat în timp într-o renumită locație pentru evenimente culturale.

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna realizează turnee și la nivel international, atât în Europa, cât și peste ocean, fiind primită cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania, Elveția, Italia, România, Olanda, Spania, Japonia, China, Croația etc.

Fiecare spectacol al lor este special, orchestra cu bucurie luând în considerare și cererile de muzica individuale, care pot fi personalizate pentru orice eveniment sau ocazie.