Bilete Mangalia: Cerere în căsătorie după Anton Pavlovici Cehov - 20 nov, ora 19:00 - Casa de Cultura Mangalia

Mangalia: Cerere în căsătorie după Anton Pavlovici Cehov

Casa de Cultura Mangalia, Mangalia

miercuri, 20 noiembrie, ora 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Acces General
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Pentru că sala noastră este foarte mică și fiecare loc vândut înseamnă foarte mult pentru noi, vă rugăm, pe cât posibil, să selectați locurile astfel încât să nu rămână locuri singulare în margini sau în restul sălii. Locurile fiind foarte aproape de scenă, iar rândurile de doar 6 scaune, vizibilitatea este excelentă în toate punctele, inclusiv în cele situate în capătul rândului.

Cu: Oana Burcescu, Grațiela Popa și Radu Catană <br>
Regia: Andrei Cotarcea <br>
Durata 1h 15

Spectacolul aduce în fața publicului o întâmplare pe cât de simplă, pe atât de amuzantă: Lomov (Radu Catană), emotiv și ipohondru, își ia inima-n dinți și vine să ceară mâna frumoasei și temperamentalei sale vecine de moșie, Natalia Stepanovna (Oana Burcescu). 

Aceasta, împreună cu mama sa, Anna Pavlovna (Grațiela Popa) formează o echipă ce reușește să-l ducă pe tânărul însurățel de la extaz la agonie. 

Dacă Natalia acceptă sau nu propunerea ce i se face, probabil că știți, iar dacă nu știți veți afla. Ceea ce, însă, sigur nu știți (pentru că Cehov nu ne-a spus) este ce se întâmplă după toată această poveste. 

Se mărită Natașa sau nu? Haideți să vedem împreună dacă Natalia se mărită cu adevărat, dacă Lomov e un bărbat cu personalitate așa cum își dorește ea, dacă mama poate răsufla ușurată după așa o zi agitată și dacă răposatul Stepan Stepanovici,  va avea un ginere așa cum și-a dorit!