Bilete Littleimpro - teatru de improvizatie pentru copii si mici si mari! - 5 oct, ora 11:00 - Tagpandora

Littleimpro - teatru de improvizatie pentru copii si mici si mari!

Tagpandora, București

sâmbătă, 5 octombrie, ora 11:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General
49 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

Improvizație este o formă de teatru, axată spre comedie, în care nimic nu este pregătit în prealabil. Totul se întâmplă pentru prima și ultima oară în acea formă. Improvizația este diferită de fiecare dată.

Spectacolul nostru este construit în totalitate pe sugestiile copiiilor. La fiecare probă prezentatorul alege aleatoriu din public un număr de copii (1, 2, 7 etc, în funcție de cerințele jocului) ce vor participa alături de actori la proba respectivă. Copiii sunt încurajaţi să vorbească în public, își folosesc imaginația, creativitatea și spontaneitatea într-un mediu sigur şi prietenos care îi ajută să lege această experienţă de emoţii pozitive, dezinhibante pentru a crea spectacolul alături de actori.

Si, pentru ca de cele mai multe ori adultii participă și ei la spectacol, am creat o probă special pentru ei :)
La Littleimpro toată lumea participă activ atât pe scena, cât și în sală.
Locul unde se va desfășura acțiunea, titlurile poveștilor, limbile inventate, toate acestea sunt luate din public.
IMNUL MESERIEI, POVESTEA, TURIȘTII sunt doar câteva dintre probele spectacolului, probe ce au regului clare, astfel încât joaca devine joc. Spectacolul dureaza 1h si este recomandat copiiilor intre 6 si 80 de ani +.
Cu: Carmen Lopăzan, Claudiu Maier, Alexandra Timofte, Dragoș Muscalu si Marian Hîncu ( pian )
INFO
Accesul la eveniment va fi posibil începând cu ora 10:30, iar spectacolul va începe la ora 11:00. Vă rugăm să ajungeți cu cel puțin 15 minute înainte de ora de începere. După debutul spectacolului, biletele nevalidate își pierd valabilitatea automat.
Pentru a respecta munca actorilor și confortul celorlalți spectatori, vă rugăm să închideți telefoanele mobile sau să le setați pe modul Avion sau Silențios și să mențineți liniștea pe parcursul întregului spectacol.
Locatie : Tagpandora - Str: Str. Biserica Amzei 21-23