Bilete Iași: Concert Sărbătorirea unui An de Activitate al Proiectului Tradițional - 24 oct, ora 19:00 - Casa de Cultura a Studentilor Iași

Iași: Concert Sărbătorirea unui An de Activitate al Proiectului Tradițional

Casa de Cultura a Studentilor Iași, Iasi

joi, 24 octombrie, ora 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria I
120 lei
Categoria II
100 lei
Categoria III
70 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

*Spectacol aniversar al Orchestrei “Proiect tradițional” - 1 an de muzică și emoție la Iași! Conducător artistic Vladimir Duminică*

Orchestra "Proiect tradițional" din Iași vă invită la un spectacol de neuitat, prilejuit de împlinirea unui an de la înființare. Sub îndrumarea artistică a talentatului țambalist și conducător artistic Vladimir Duminică, orchestra va aduce în prim-plan bogăția muzicii tradiționale românești, într-o seară plină de armonie și emoție.
Pe scenă, alături de "Proiect tradițional", vor urca artiști vocali de renume, care vor încânta publicul cu interpretările unor melodii bine cunoscute din repertoriul lor. Printre invitați se numără *Marian Cozma, **Igor Cuciuc, **Loredana Streche, **Andrei Bălan, **Simona Mazăre, **Diana Sârbu* și *Laura Dodan*. De asemenea, membrii orchestrei vor interpreta piese instrumentale, aducând un plus de varietate și culoare acestui spectacol.
 
Acest eveniment special, organizat în parteneriat cu *Petran Music School, va avea loc la **Casa de Cultură a Studenților din Iași*.
 
Evenimentul va fi prezentat de *Laura Lucescu*, o gazdă carismatică și pasionată de folclor, care va aduce un plus de strălucire și eleganță acestui moment special.
 
Vă așteptăm cu drag să celebrăm împreună un an de realizări muzicale alături de "Proiect tradițional" și să ne bucurăm de o seară magică în care tradiția și talentul se îmbină armonios!