Bilete Fain & Simplu x Ateneu V - 12 oct, ora 14:00 - Ateneul Român

Fain & Simplu x Ateneu V

Ateneul Român, București

sâmbătă, 12 octombrie, ora 14:00 acces de la 14:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Fain

Bilet + Cadou tote bag Fain & Simplu + Ziarul Fain & Simplu editia 11

Simplu

Bilet + Cadou tote bag Fain & Simplu + Ziarul Fain & Simplu editia 11

Loja - Primul Inel

Bilet + Cadou tote bag Fain & Simplu + Ziarul Fain & Simplu editia 11

Mai sunt doar 16 bilete disponibile

Loja - Inelul doi

Bilet + Cadou tote bag Fain & Simplu + Ziarul Fain & Simplu editia 11

Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

Te invităm la o conferință unde vom discuta despre nevoia de a ne simți cu adevărat aproape de ceilalți, de a fi ascultați și înțeleși pe deplin. Deși suntem mereu înconjurați de oameni și avem multe interacțiuni zilnice, mulți dintre noi ajungem să ne simțim adesea izolați și distanți în relațiile noastre.

Când lucrurile devin dificile, iubirea dintre parteneri și legătura dintre mamă și copil ne pot oferi un sprijin emoțional real și stabilitate în fața provocărilor. Relațiile bazate pe sprijin și înțelegere ne ajută să ne păstrăm echilibrul și să facem față mai bine stresului de zi cu zi. La conferință, vom discuta despre cum putem consolida aceste legături și cum iubirea ne poate ajuta să trecem mai ușor peste încercările lumii contemporane.
De asemenea, vom descoperi soluții simple pentru a comunica mai bine și a reduce tensiunile din relații, astfel încât să ne înțelegem mai ușor și să fim mai aproape unii de alții. Așa vom putea vom putea aborda conflictele cu mai mult calm și ne vom sprijini cu adevărat atunci când avem nevoie unii de ceilalți.

Te așteptăm pe 12 octombrie la Ateneul Român, să învățăm împreună cum iubirea poate aduce echilibrul și sensul de care avem nevoie pentru a ne simți împliniți și conectați cu oamenii dragi din viața noastră.

DESCRIERE LAVINIA BÂRLOGEANU

Lavinia Bârlogeanu este profesor universitar doctor la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității din București, cu studii postdoctorale la Universitățile Paris 4 Sorbona și Paris 5 René Descartes. A fost cercetător asociat în Franța, iar de-a lungul carierei a publicat cinci cărți, trei romane și numeroase articole. Este, de asemenea, psihoterapeut de orientare psihanalitică, cu formări suplimentare în psihotraumatologie multigenerațională și psihologie transpersonală.
Lavinia Bârlogeanu ne va ajuta să descoperim cum rănile emoționale din trecut și tiparele moștenite ne influențează modul în care ne conectăm cu oamenii din viața noastră.

DESCRIERE OANA NICOLAU

Oana Nicolau este un psihoterapeut român cunoscut mai ales pentru munca ei în terapia de cuplu și familie. A fondat clinica ce îi poartă numele și s-a specializat în mai multe forme de terapie, de la cea cognitiv-comportamentală, la terapie de familie și dezvoltare personală. De-a lungul timpului, Oana a devenit o figură importantă în promovarea sănătății mintale, ajutând oamenii să își îmbunătățească relațiile și să treacă peste provocările emoționale.
La conferință, Oana ne va explica cum putem să îmbunătățim relațiile de cuplu, să ne înțelegem reciproc nevoile și să construim o relație bazată pe încredere și stabilitate emoțională.

DESCRIERE ATENA BOCA

Atena Boca, fondatoarea Asociației LaPrimulBebe, cea mai mare comunitate de sprijin pentru mamele educate din România, a fost singura româncă selectată de Facebook în programul Community Leadership 2018, din peste 6.000 de aplicații venite din aproape toate colțurile lumii. În 2016, a fost desemnată „Femeia anului“ și este cunoscută pentru spiritul său de antreprenor autentic. De asemenea, este autoarea cărții Totul începe cu o mamă, scrisă din dorința de a scoate la lumină trăirile adesea ascunse ale mamelor, care se tem de judecata celor din jur.

Atena ne va vorbi despre cum putem oferi iubire familiei fără a ne pierde din vedere propria identitate. Vom descoperi cum să menținem un echilibru între responsabilitățile de părinte și împlinirea personală, astfel încât să ne simțim conectat atât cu familia, cât și cu noi înșine.

14:00 – Deschidere

14:00 – 15:00 – Acces public și socializare

15:00 – 16:15 – Prima sesiune cu Psiholog Oana Nicolau

16:15 – 17:00 – Pauză de socializare

17:00 – 18:15 – A doua sesiune cu Atena Boca

18:15 – 19:00 – Pauză de socializare

19:00 – 20:30 – A treia sesiune cu Lavinia Barlogeanu