Bilete Concert Amadeus - 28 dec, ora 19:00 - Circul Metropolitan

Concert Amadeus

Circul Metropolitan, București

sâmbătă, 28 decembrie, ora 19:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria 1
179 lei15609 lei
Categoria 2
149 lei12466 lei
Categoria 3
119 lei10371 lei
Categoria 4
89 lei8276 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Amadeus revine la București cu un nou concert-experiență: Visul unei nopți de iarnă.

După succesul din 31 august, trupa continua seria Anotimpurile Amadeus, pe 28 decembrie 2024, într-o altă locație specială: Circul Metropolitan București. Publicul este așteptat să trăiască încă o experiență muzicala de neuitat alături de fete și orchestra lor. Concertul va fi o sărbătoare a muzicii de calitate, cu un repertoriu divers care va include și cântece de sezon. Alături de invitați speciali și alte surprize, această seară promite să fie una specială, plină de magie.

Compozitorul și pianistul Xenti Runceanu, cel care semnează compoziția pieselor Amadeus care au făcut înconjurul lumii, este dirijorul orchestrei și producătorul muzical al acestui concert.

Amadeus Electric Quartet, unul dintre pionierii muzicii classie-crossover, a cucerit inimile iubitorilor de muzică din întreaga lume prin compozițiile lor originale și reinterpretările surprinzătoare ale unor teme clasice, de film, pop și rock. Cu peste 200 de milioane de vizualizări pe canalul oficial de YouTube, Amadeus a devenit un nume recunoscut la nivel global, concertând în peste 40 de țări din Europa, Asia, Orientul Mijlociu și America Latină.

Muzica lor a ajuns și în Statele Unite, unde au câștigat o bază solidă de fani, unul dintre concertele lor fiind difuzat integral pe postul PBS. După succesul spectacolelor sold-out din Meadow Brook Hall și Emerald Theatre, Amadeus pregătește pentru finalul anului 2024 o altă reprezentație magică la Detroit Music Hall.

Misiunea Amadeus a fost, încă de la început, să apropie publicul tânăr de muzica clasică și să îi inspire să învețe să cânte la instrumente. În calitate de artiști independenți, au reușit prin forțe proprii să creeze și să lanseze piese și videoclipuri pentru fanii lor din întreaga lume.

Primele 100 de bilete au preț special.

Accesul copiilor de până la 6 ani este gratuit, fără loc asigurat, doar însoțiți de un părinte cu bilet valabil.
Accesul copiiilor de peste 7 ani se face pe baza de bilet valabil.
Pentru detalii și solicitări, vă rugăm să ne scrieți la adresa: [email protected].