Bilete Colours of Autumn - Soul Serenade Acoustic Duo - 11 oct, ora 20:00 - Helix Pub Iasi

Colours of Autumn - Soul Serenade Acoustic Duo

Helix Pub Iasi, Iași

vineri, 11 octombrie, ora 20:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Toamna se numără concertele! Urmează pe sena Helix Pub trupa Soul Serenade în format acoustic duo.
Seara de 11 Octombrie va fi armonizată de jazz și blues.
Bilete: 30 lei
După achiziționarea biletului este necesar să faceți o rezervacre pentru loc la masă.
Soul Serenade este compusă din doi muzicieni care îmbină stiluri şi estetici din istoria muzicală a Statelor Unite, într-un format pur acustic, fiind influenţaţi în mod deosebit de blues, jazz & swing, specific anilor'30 şi '40.

In anul de debut al proiectului, Soul Serenade a obținut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind si prima participare a Romaniei la acest festival/concurs.

Duo-ul bucurestean a fost "opening act" pentru Rhiannon Giddens & Layla Mccalla, castigatoare Grammy in cadrul faimosului festival " Blues Sur Seine".
Ca parte a seriei de concerte Beth Hart din 2021, Soul Serenade a fost opening act pentru cunoscuta vocalista de origine americană.
Au sustinut numeroase turnee atat în Europa cât și în Statele Unite plus numeroase prezențe la festivaluri de profil.
 
Adelina Chivu (voce, bas)

Cultivănd o intensă activitate concertistică și academică, Adelina Chivu și-a definit o identitate muzicală extrem de personală.
Cu vaste influențe variind de la Billie Holiday, la Sarah Vaughan până la Bessie Smith, focusul artistei a fost mereu pe expresivitatea venită prin timbralitate și dinamică.
Implementând propria sa viziune asupra standardelor de jazz, atât prin studiu diligent cât și totală asumare, reușește de fiecare dată să cucerească publicul.

Andrei Rotariu (chitara, muzicuta)

Un muzician cu o nesfârșită curiozitate pentru muzică și sunet, Andrei Rotariu și-a croit propriul drum într-un mediu, adesea, foarte standardizat. O clară caracteristică a artistului este de a (re)introduce chitara jazz acustică, într-un ansamblu, cu un rol extrem de versatil. Interesul său față de timbrul pur al instrumentului îl conduce către noi și noi explorări estetice. Mix-ul de influențe din lumea blues-ului, jazz-ului și al altor genuri "old time" de peste ocean au contribuit la o personalitate muzicală și un sound  de sine stătătoare.