Bilete Cobor: Întrecerea gulașurilor - 12 oct, ora 10:00 - Ferma de Biodiversitate Cobor

Cobor: Întrecerea gulașurilor

Ferma de Biodiversitate Cobor, Cobor (Brașov)

sâmbătă, 12 octombrie, ora 10:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General
80 lei
Acces General Copii (7-14 ani)
40 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

După o vară în care ne-am trudit, a venit vremea să încingem ceaunele și să ne adunăm cu toată familia și prietenii la un eveniment cu gust. Vă invităm pe 12 octombrie să ne bucurăm de mâncare bună și natură la „Întrecerea Gulașurilor”, ediția a II-a, la Ferma de Biodiversitate Cobor. Gospodari, bucătari pasionați și oameni de bine vor forma opt echipe, și se vor întrece gătind gulaș din carne de Sură de stepă, un produs organic de înaltă calitate, așa cum nu mai găsești în alte locuri, produs la ferma noastră.

Sarcina de a vota cel mai bun gulaș le va reveni membrilor juriului, pe care îi vom anunța în curând. Participanții vor putea savura gulaș în tihnă, într-un peisaj de toamnă de poveste. După-amiază, copiii se vor întrece într-o competiție de treburi gospodărești pe „Ulița copilăriei” - vor aranja lemne, vor alege fasolea și vor demonstra că sunt și ei vrednici de a duce mai departe tradițiile satului. Nu vor lipsi nici atelierele culinare, unde toată lumea va învăța despre secretele bucătăriei tradiționale.

Programul evenimentului
8:00 - 9:00 Sosirea și instalarea echipelor
9:00 - 13:00 Gătirea gulașului
10.00 - 11.00 Sosirea participanților
11.00 - 13.00 Ulița copilăriei, competiție pentru copii
13:00 - 13:30 Predarea gulașului pentru jurizare
13:00 - 15:00 Servirea publicului
15.00 - 16.00 Atelier de gust
16:00 - 17:00 Premiere și moment artistic

Pentru participanți, biletele sunt disponibile pe iabilet.ro, iar accesul copiilor până la 7 ani este gratuit.
*În prețul biletului sunt incluse două porții de gulaș.

Condițiile de participare pentru echipele de gătit gulaș:
Cei care-și doresc să formeze o echipă și să intre-n competiție e nevoie să se înscrie până pe 8 octombrie: https://forms.gle/nQvmCR8Rr7V1b9KU8

Pot participa echipe formate din minimum 3 și maxim 5 persoane, care au împlinit 18 ani la momentul începerii „Întrecerii Gulașurilor”. Înscrierea și participarea echipelor la concurs este gratuită.

Fiecare persoană din echipele înscrise în competiția de gătit va prezenta în dimineața evenimentului, în mod obligatoriu, o adeverință de la medicul de familie (sau medicul specialist), care să ateste faptul că este apt pentru a pregăti, găti și servi mâncare.

Este necesară demonstrarea provenienței ingredientelor și a produselor folosite (în afara cărnii de Sură de stepă care va fi oferită de organizatori), a calității acestora prin prezentarea certificatului de proveniență, a declarației de conformitate, factură, bon fiscal și /sau copie certificat veterinar.