Bilete Cluj-Napoca: JOJO MAYER - Vernisaj Music Gallery - 4 oct - Muzeul de Artă Cluj-Napoca

Cluj-Napoca: JOJO MAYER - Vernisaj Music Gallery

Muzeul de Artă Cluj-Napoca, Cluj-Napoca

vineri, 4 octombrie acces de la 18:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces general
70 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

Concertul de deschidere al Music Gallery va avea loc în 4 octombrie și îl va avea ca protagonist pe Jojo Mayer, unul din cei mai influenți toboșari din lume! Acesta revine la Cluj după succesul avut la Jazz in the Park își va prezenta, în premieră, proiectul ME/MACHINE: o simbioză între puterea arhaică prestației muzicale umane live, combinată cu inteligență artificială generativă de muzică.

Music Gallery, singura expoziție interactivă despre muzică din România, care anul acesta are tematica: Backstage Pass. Am ales această temă pentru că ne dorim să experimentezi și tu muzica printr-o perspectivă diferită. Ne dorim să intri în culisele ei și să-i descoperi necunoscutele. Timp de trei săptămâni, între 4-26 octombrie, ne găsești în centrul Clujului, la Muzeul de Artă.


Galeria explorează aspecte sociale, politice și istorice ale jazzului, oferind o perspectivă diferită asupra muzicii acestui gen. De asemenea, în perioada în care galeria este deschisă publicului, organizatorii pregătesc numeroase evenimente speciale: concerte, ateliere de muzică, un târg de echipamente audio și replicarea unui listening bar, după celebrul concept japonez.