Bilete Cluj-Napoca: Groove Hive @ at Form Space - 26 oct, ora 23:59 - FORM SPACE

Cluj-Napoca: Groove Hive @ at Form Space

FORM SPACE, Cluj-Napoca

sâmbătă, 26 octombrie, ora 23:59

Cumpără bilete

Nr. bilete
VIP
Tickets Early Bird
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Groove Hive este încântat să anunțe revenirea noastră la Form Space din Cluj-Napoca, recent renovat. Locația a trecut printr-o transformare completă pentru vară și abia așteptăm să revenim pentru o noapte de muzică excepțională și energie vibrantă.

Cap de afiș al evenimentului va fi Pan-Pot, legendarul duo de techno cunoscut pentru performanțele electrizante și sunetul lor unic. Tassilo și Thomas s-au întâlnit la renumita Școală de Inginerie Audio din Berlin și de atunci au devenit renumiți pentru ritmurile lor întunecate și intense de techno și piesele atmosferice complexe. Au câștigat recunoaștere globală cu albumul lor de debut, Pan-O-Rama, care include hitul "Charly," și au continuat să domine scena techno cu lansări precum "Confronted" și "Captain My Captain." Cunoscute pentru programul lor de turnee feroce, Pan-Pot performează regulat la cele mai bune cluburi și festivaluri din lume, inclusiv Time Warp, Awakenings și Tomorrowland.

În deschidere pentru Pan-Pot, avem un line-up impresionant cu Chapter 47, Marwan Dua, Yaggo și Grig.

Groove Hive a organizat evenimente de succes în Las Vegas, New York, București și Cluj-Napoca, prezentând un mix divers de genuri de muzică electronică underground. Aceste evenimente au prezentat alți artiști de renume precum Nic Fanciulli, Franky Rizardo, Matthias Tanzmann, Rafa Barrios și mulți alții. Brandul continuă să crească rapid, cu planuri de extindere în multe alte orașe din întreaga lume, menținându-se întotdeauna fidel filosofiei de a crea line-up-uri excelente cu artiști și muzică uimitoare.

Acum, aducem acea energie înapoi la Cluj-Napoca, promițând o noapte care celebrează spectrul complet al muzicii electronice.

Welcome to the Hive