Bilete Cluj-Napoca: Concert Mădălina Pavăl Orchestra @ Music Gallery - 5 oct - Muzeul de Artă Cluj-Napoca

Cluj-Napoca: Concert Mădălina Pavăl Orchestra @ Music Gallery

Muzeul de Artă Cluj-Napoca, Cluj-Napoca

sâmbătă, 5 octombrie acces de la 18:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces general
70 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Organizatorul nu permite returul biletelor

Detalii

Music Gallery aduce, în 5 octombrie, Mădălina Pavăl Orchestra, un concert special în timpul căruia curtea Muzeului de Artă din Cluj-Napoca se transformă într-o sufragerie urbană, iar publicul face parte din setup-ul de scenă.

 

Mădălina Pavăl Orchestra este un proiect muzical românesc care aduce împreună muzica tradițională și influențe moderne. Cu o voce caldă și un stil distinct, alături de orchestra sa reușește să spună povești captivante printr-o fuziune de folk, jazz și elemente orchestrale.

Music Gallery, singura expoziție interactivă despre muzică din România, care anul acesta are tematica: Backstage Pass. Am ales această temă pentru că ne dorim să experimentezi și tu muzica printr-o perspectivă diferită. Ne dorim să intri în culisele ei și să-i descoperi necunoscutele. Timp de trei săptămâni, între 4-26 octombrie, ne găsești în centrul Clujului, la Muzeul de Artă.

Galeria explorează aspecte sociale, politice și istorice ale jazzului, oferind o perspectivă diferită asupra muzicii acestui gen. De asemenea, în perioada în care galeria este deschisă publicului, organizatorii pregătesc numeroase evenimente speciale: concerte, ateliere de muzică, un târg de echipamente audio și replicarea unui listening bar, după celebrul concept japonez.