Un atelier dedicat artei încondeierii ouălor, unde tradiția se îmbină cu creativitatea. Conținutul ouălor golite nu se irosește, ci este transformat într-o gustare delicioasă, inclusă în prețul biletului, alături de o băutură, care se vor servi înainte de începerea atelierului.
Program: 11:00 – 12:00: Sosire & servirea gustării 12:00 – 14:00: Atelier de încondeiere a ouălor După 14:00: Timp liber pentru socializare în spațiul Căminului Subcultural (Str. Fericirii 12) Toate materialele necesare sunt puse la dispoziție, iar oul încondeiat rămâne la tine!
Despre Oușoru’ Tradițional:
În mâinile Marinelei, fiecare coajă de ou urmează să spună o poveste. De la vârsta de 13 ani aceasta încondeiază ouă și duce mai departe tradiția, iar diplomele și premiile de la festivalurile de meșteșuguri dovedesc iscusința și dedicarea ei. Astfel, de când a venit la Cluj, s-a decis să înființeze Oușoru’ Tradițional - o simplă pagină pe internet unde își afișează arta și unde povestea talentului său deosebit prinde viață!
Despre La Soldăței:
The OG finger food - Romanian tapas to mix & share.
Pentru cei gourmet: descoperă gusturi nostalgice, reinterpretate
Pentru cei gurmanzi: ca să ai loc pentru un pic din toate
Pentru socializat: împarte gustări, experiențe & povești!
Informații importante: – Se lucrează cu ceară fierbinte și ustensile care necesită atenție în utilizare. Organizatorii nu își asumă responsabilitatea eventualelor răni survenite prin nerespectarea instrucțiunilor. – Organizatorii nu își asumă responsabilitatea pentru obiectele pierdute. – Participarea la eveniment implică acordul ca materialele foto/video realizate în timpul atelierului să fie folosite pe rețelele de socializare ale organizatorilor.
Locurile sunt limitate! Cumpărarea biletului asigură accesul la această experiență creativă și autentică!