Bilete Cercurile încrederii - 9 nov, ora 19:00 - Teatrul Apropo

Cercurile încrederii

Teatrul Apropo, București

sâmbătă, 9 noiembrie, ora 19:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Câtă încredere putem avea în oameni?
Căt de des ai fost nedreptățit deși spuneai adevărul?
Oare ce impact major poate să aibă acest lucru încă din copilărie și până la maturitate?
Spectacolul „Cercurile încrederii” vorbește despre rănile cauzate atât de acordarea încrederii, cât și de lipsa ei totală.
Clopoțelul sună de intrare la ora 19:30. Încerci să ajungi? Avem încredere în tine!

Distribuție: Marcela Motoc, Cosmin Dominte, Teodora Daiana Păcurar, Claudia Moroșanu / Ioana Maria Repciuc, Iuliana Danciu, Sidonia Doica, Adrian Loghin

Scenografie: Diana Miroșu

Muzică: Alexandru Suciu

Regie: Radu Popescu

Text: Radu Popescu

Durata: O ora și 50 de minute (fără pauză)

Data Premierei: 24 noiembrie 2023

Producător: Asociația TEATRUL.RO / Teatrul Apropo, 2019 – 2022

 

Link trailer (cu o distribuție veche): 

 

 

Cercurile Încrederii povestește într-un stil alert și comic despre construcția unui spectacolul pe celebra piesă a lui Shakespeare ”Romeo și Julieta”. Regizorul este un actor tânăr și talentat, ”tocmit” de conducerea unui liceu de prestigiu din România zilelor noastre să coordoneze trupa de teatru a instituției.
”Înainte și după” orele facultative de teatru asistăm la dezvoltarea unor relații personale foarte speciale între profesorul non-conformist și adolescenții confruntați cu cele mai diverse probleme și întrebări, specifice vârstei.
”Cercurile ÎncrederiI” a primit Marele Premiu la Concursul Național de Dramaturgie FEST-FDR, 2017.

DISCLAIMER: spectacol recomandat adolescenților; vârsta minimă 14 ani – limbaj licențios.


Cronici:

1. „Cercurile increderii este,dupa parerea mea,  must see-ul al acestei stagiuni  de la Teatru Apropo.   Un must see cel putin pentru adolescenti, parinti si persoane care intra in contact cu adolecenti.   Asta pentru ca acest spectacol reuseste  cu succes  sa puna fata in fata mai multe tipologii de adolescenti.   Cu  fricile, neimplinirile, visurile si aspiratiile fiecaruia.  Cu modalitatile  fiecaruia de a-si rezolva problemele,  bazandu-se pe experientele personale. ”

2. „Construcția e rotundă, problemele sunt credibile iar numeroasele detalii din existența personajelor asigură carnea necesară pentru ca lumea de pe scenă să pară ruptă din realitate. Dar, dincolo de calitățile care fac spectacolul atât de agreabil, în subteran se întrezărește o temă serioasă a societății noastre, cea din titlu: încrederea. De fapt, lipsa ei. Totul pleacă de la un simplu exercițiu pe care îl propune actorul invitat să pregătească un spectacol cu trupa de teatru a unui liceu de provincie. „Fiecare este egal, îi dă energie celuilalt, lucrează pentru grup, și nu pentru sine”

Festivaluri:
Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr (FITPT) Iași, 2022
FestIn pe Bulevard, Teatrul Nottara, 2021
Festivalul Bucharest Fringe, Ediția a Noua, 2019 (Premieră în Festival)

Spectacolul ”Cercurile Încrederii” a fost finanțat de către Administrația Fondului Cultural Național, în cadrul Sesiunii de proiecte II / 2019.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.