Clubul Gastronomic Transilvan, Cluj-Napoca
sâmbătă, 19 octombrie, ora 12:00
Mai mult, împătimiții gastronomiei se pot înscrie la concursul culinar, concurs cu rețete pe bază de cartofi. Activitățile zile vor fi completate de un mic târg de producători locali, o proiecție de film și de un foc de tabără.
Programul evenimentului arată astfel:
12:00 - 12:30 – Primirea oaspeților (Mărgău nr. 122)
12:30 - 14.00 – Servirea preparatelor reci
14:00 - 17.00 – Dezbateri legate de cartofi, turism, PGL, etichetă montană și Eco Muzeul Țării Moților
14.00 - 17.00 – Concurs culinar
17.00 - 18.00 – Servirea preparatelor calde și a desertului.
17.00 - 17.30 – Jurizare concurs culinar
17.30 – 20.00 – Proiecție de Film/ Foc de tabără