Bilete București: Aventuri în Bubbleland - 2 nov, ora 12:00 - Sala Dalles

București: Aventuri în Bubbleland

Sala Dalles, București

sâmbătă, 2 noiembrie, ora 12:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Acces General
50 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Vă așteptăm la spectacolul AVENTURI ÎN BUBBLELAND , primul și singurul spectacol de magie și baloane de săpun , o incursiune magică intr-o noua dimensiune a baloanelor de săpun !

Spectacolul prezintă prin intermediul renumitei artiste in baloane de săpun, Finalista la Romanii au Talent și deținatoare a unui titlu Guinness World Records – CLAUDIA STROE și a celui mai versatil și experimentat MAGICIAN – ROBERTINO, o calatorie de poveste a celui mai îndragit personaj, B WOW – balonul de sapun, intr-o lume in care domnesc regi si regine iar vrajitorii sunt inchisi in turn pe vecie ...o calatorie plina de emotie, magie si aventura in care spectatori de toate varstele ii vor ajuta pe artisti sa ajunga si sa deschida portile Regatului baloanelor uriase de sapun – Bubbleland.

Aventuri in Bubbleland, un spectacol vizual care combina tehnica manuirii baloanelor de sapun, magia, emotia si bucuria intr-o poveste scrisa doar cu apa si sapun pentru copii, bunici si parinti fericiti!!! 

Regaseste-ti sufletul de copil in cea mai spectaculoasa poveste cu baloane de sapun – AVENTURI IN BUBBLELAND! 

Spectacolul cu durata de 60 minute va tine publicul in suspans pe toata durata sa si va conduce publicul dincolo de realitate, intr-o lume de iluzii si efecte incredibile, traite cu emotii pana la lacrimi!!! 

Bubblely - Bubblelou - Boom °O ooO ° °°o !!! ... poti cumpara bilete acum, la spectacolul Aventuri in Bubbleland! 

Hai si tu in Bubbleland, locul in care visurile si dorintele devin realitate!!! 

"...dedic acest spectacol tuturor celor care vor sa-si aminteasca ca au fost mai intai copii!’' Claudia Stroe