Bilete Brasov: Scufita Rosie si aventurile ei - după Frații Grimm - 27 oct, ora 12:00 - Centrul Cultural Reduta

Brasov: Scufita Rosie si aventurile ei - după Frații Grimm

Centrul Cultural Reduta, Brasov

duminică, 27 octombrie, ora 12:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria I
50 lei
Categoria II

Mai sunt doar 23 bilete disponibile

35 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Vă invităm să trăiți o experiență de neuitat alături de cei mici la spectacolul Scufița Roșie și Aventurile Ei, o adaptare fermecată a clasicei povești a Fraților Grimm. În această versiune plină de surprize, Scufița Roșie nu doar că va înfrunta lupul cel viclean, dar va întâlni și un personaj cu totul nou și misterios: înțeleptul Mag. Acesta o va ghida pe Scufița Roșie prin încercările pădurii, ajutând-o să descopere curajul din inima ei și să înțeleagă adevărata putere a prieteniei și a bunătății.

Pe parcursul aventurii, copiii vor fi captivați de o muzică originală, special creată pentru acest spectacol, care va da viață fiecărui moment și va adăuga un strop de magie fiecărei scene. Ritmurile antrenante și melodiile memorabile vor transforma povestea într-o adevărată călătorie muzicală, pe care cei mici o vor trăi din plin.

La finalul, micii spectatori vor avea ocazia unică de a se întâlni cu personajele preferate, de a le adresa întrebări și de a imortaliza aceste momente magice făcând poze. Scufița Roșie și Aventurile Ei promite să fie nu doar o poveste despre curaj și aventură, ci și o experiență interactivă ce va lăsa amintiri de neuitat în inimile celor mici. Vă așteptăm cu drag să descoperiți magia alături de noi!

Adaptare scenică și regie • Alexandru P. Rusu

Costume • Radu Gheorghițoiu
Muzica originală • Andi Bănică

Grafică • Maria Moloșniuc

 

În roluri:

Scufița Roșie • Claudia Moroșanu
Mama/Bunica • Tatiana Raețcaia
Lupul • Pavel Bârsan
Magul • Eduard Cârlan

 

Un spectacol produs și organizat de Centrul European al Artiștilor Basarabeni & Anima Allegra Art