Bilete Botoșani: Concert aniversar Faină-i viața! - 16 nov, ora 18:00 - Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botoșani

Botoșani: Concert aniversar Faină-i viața!

Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botoșani, Botosani

sâmbătă, 16 noiembrie, ora 18:00

Stoc de bilete epuizat.

Detalii

De 25 de ani pe scenele Festivalurilor Naționale (Callafat, Cerbul de Aur, Mamaia, Maria Lătărețu), precum și în fața publicului diasporei din Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Italia, Germania sau Rep. Moldova, îndrăgitul solist DAN DOBOȘ vă invită la un adevărat regal folcloric alături de cei mai iubuți artiști ai momentului, la Spectacolul Aniversar FAINĂ-I VIAȚA!
Alături de soliști, pe scenă vor fi prezente cele două orchestre de talie națională: Orchestra Națională LĂUTARII, condusă de Maestrul NICOLAE BOTGROS și Orchestra Populară RAPSOZII BOTOȘANILOR - IOAN COBÂLĂ, Dirijor ION OLOIERU.
Nu ratați un spectacol de zile mari, SÂMBĂTĂ, 16 NOIEMBRIE 2024, începând cu ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Botoșani. Biletele se pot procura de la Casa de Cultură a Sindicatelor Botoșani, precum și on-line de pe platforma iabilet.ro; prețul unui bilet este de 100 lei.