Bilete Bogdan Simion & Lautarii de matase - 26 oct, ora 21:00 - Harlequin by the Sea

Bogdan Simion & Lautarii de matase

Harlequin by the Sea, Constanta

sâmbătă, 26 octombrie, ora 21:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
PRESALE
109 lei89 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Biletele sunt returnabile

Detalii

Ochii văd, inima cere și restul e doar plăcere.
Aceasta e cea mai bună descriere a unei seri petrecute la Harlequin By The Sea. Ochii văd că Simion Bogdan Mihai are concert Sambata, 26 Octombrie și inima începe să tânjească după ritmurile lăutărești de odinioară.
Lăutarul-culegător de muzici de tradiție Simion Bogdan-Mihai Cobzarul, alături de taraful Lăutarii de Mătase!

Condiții de participare:

1. Mesele se ocupă numai în ordinea sosirii!

2. Persoanele care achiziționează bilete online si vor sa stea la acceasi masa , dar au cumparat bilete de pe carduri diferite , sunt rugati să sune sau sa transmita un mesaj pe WhatsApp imediat dupa ce au achizitionat biletele , pentru rezervarea locurilor la masa , la numarul de telefon 0724412414. ‼️

3. Organizatorii nu răspund pentru deteriorarea sau pierderea lucrurilor personale. 

4. Vă rugăm să ajungeți mai devreme pentru a putea alege o masă mai bună, accesul se face începând cu ora 18:00 , ținând cont de faptul că mesele se ocupă în ordinea sosirii, conform principiului “Primul venit, primul servit”. Toate persoanele ce au cumpărat bilet au asigurat un loc la masă , dar poziția mesei diferă! 

5. Dacă sunteți un grup mai mare și doriți să precomandați ceva, vă rugăm să lăsați un mesaj pe ???????????????????????????????? la numărul de telefon +40 724 412 414! Vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil pentru a stabili detaliile și pentru a vă asigura o experiență de neuitat la Restaurantul Harlequin!