Bilete Baia Mare: Abonamente One Jazz Festival 2024, Ediția 6.0 - 7-9 nov - ATP Tech Center

Baia Mare: Abonamente One Jazz Festival 2024, Ediția 6.0

ATP Tech Center, Baia Mare

7-9 noiembrie acces de la 18:30

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Abonament Early Bird 7-9 Noiembrie
300 lei250 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

One Jazz Festival ediția 6.0, va avea loc în perioda 7-9 noiembrie 2024 în moderna sală de spectacole Auditorium din ATP Tech Center și își propune să atragă un public divers, pasionat de muzică și dornic să se bucure de experiențe culturale de calitate.

One Jazz Festival și-a consolidat poziția nu doar ca o destinație pentru pasionați, ci și ca un punct de întâlnire pentru comunitatea artistică și culturală. Festivalul a reușit să demonstreze că Baia Mare poate fi un epicentru al muzicii de jazz, punând orașul pe harta culturală internațională și anticipând cu entuziasm ediția din acest an.

Pentru că primele 5 ediții ale festivalului au  fost un real succes,dorim să dezvoltăm  ceea ce am început, prin diversificarea și nuanțarea  programului.

Astfel, pe scena festivalului vor urca 6 formații, compuse din 23 artiști, după următorul program:

 

Joi 7 Noiembrie

Vineri 8 Noiembrie

  • 19.00 Eyot (RS)
  • 20.45 Marcin Wasilewski Trio (PL)

Sâmbătă 9 Noiembrie

 

Prețul abonamentelor diferă de perioda în care sunt achiziționate. Prețul abonamentelor pe durata celor 3 zile este de 250 ron până pe 15 octombrie, urmând să crească la 300 lei.

Abonamentele și biletele cu acces în sală la festival se găsesc în limita locurilor disponibile.

Accesul la festival este permis doar pe baza abonamentului sau biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Spectatorii vor fi ghidați de voluntari către locurile specificate pe bilete.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, fără loc asigurat, doar insoțit de cel puțin un părinte cu bilet valabil. Accesul copiilor peste 7 ani se face numai pe baza unui bilet valabil.

Accesul în sală se va face începând cu ora 18:30.

În fiecare seară, între concerte  va avea loc o pauză de aproximativ 30 minute. În acest interval de timp, participanții vor avea acces în zona amenajată pentru fumat, precum și la barurile amplasate în foaier.

Evenimentul este organizat de Asociaţia One Sound, sponsorul oficial fiind Sepultura Impex. Proiectul este co-finanțat de AFCN (Administrația Fondului Cultural Național).

MAGNUS ÖSTRÖM GROUP (SE). Magnus Öström este toboșarul și membrul fondator al legendarului grup Esbjörn Svensson Trio (EST), considerată cea mai influentă trupă de jazz a anilor 2000. De mai bine de 12 ani a devenit un nume sonor pe scenele de jazz mondiale, aducând în peisajul jazz-ului european un sunet unic și revigorant.

MARCIN WASILEWSKI TRIO (PL) este vedeta incontestabilă a jazzului polonez și, de ani buni, este recunoscut de criticii internaționali drept una dintre cele mai remarcabile și mai unice formații de jazz ale generației sale. În Polonia Wasilewski se bucură de cel mai mare număr de distincții FRYDERYK Music Award la categoriile jazz (albumul jazz al anului, artistul jazz al anului).

JAN AKKERMAN BAND (NL).Jan Akkerman a dobândit faima internațională cu formația Focus în perioada 1969 – 1976. În 1973, Melody Maker l-a declarat "Cel mai bun chitarist din lume", peste Eric Clapton și Jimmy Page. Incluzând albumele live, Jan a lansat 30 de albume solo și a colaborat cu o serie de muzicieni, printre care B.B. King, Jack Bruce, Peter Banks și Paco de Lucia.

 

LUIZA ZAN @ GYÁRFÁS ISTVÁN TRIO (RO/HU).  Remarcată atât în calitate de solistă, cât și de compozitoare, Luiza Zan este una dintre cele mai mari personalități ale jazzului românesc. Cariera sa a debutat fulminant în anul 2004 cu Premiul II la Montreux. Concertul va fi susținut alături de una dintre cele mai apreciate formații de jazz din Ungaria, trio-ul condus de chitaristul Gyárfás István.

 

TRIGON (MD) este o formație de etno-jazz din Republica Moldova. Trigon e una dintre puținele formații de jazz capabile să suscite entuziasmul spectatorilor din orice zonă a lumii, succes verificat prin evoluții superlativ apreciate, din Occident până în statele ex-sovietice, sau chiar Japonia sau Noua Zeelandă.

 

EYOT (RS) este o formație cu un sound eclectic de o mare frumusețe, care navighează între rock și jazz, între ambiental, impresionism și romantic, susținut de compoziții puternice.  Concertele lor sunt pline de energie și de emoție, îl împing pe ascultător către lumea sa interioară și îi creează o experiență unică.